Print   Tulosta    Sulje ikkuna
Asiakasnumeron rekisteröinti verkossa – FedEx

Hanki verkkotunnukset

Apua asiakasnumeron avaamiseen kohdasta Asiakastuki, jossa kerrotaan, miten voit ottaa yhteyttä FedExiin sähköpostitse, postitse tai puhelimitse.

Yhteystiedot

Jotta pääset käyttämään fedex.com-palvelua, sinun on tallennettava seuraavat tiedot:
• Etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Lähetysosoite
• Puhelinnumero

Kirjautumistiedot
Noudata käyttäjätunnusta ja salasanaa luodessasi seuraavia ohjeita:
• Käyttäjätunnuksessa ja salasanassa otetaan huomioon kirjainkoko
• Käyttäjätunnuksessa ja salasanassa on oltava vähintään kuusi merkkiä
• Salasanan on alettava kirjaimella, ja siinä on oltava vähintään yksi numero tai erikoismerkki, joka ei kuitenkaan saa olla salasanan viimeinen merkki
• Säilytä käyttäjätunnus ja salasana jossakin turvallisessa paikassa

FedEx on turvallisuussyistä luonut seuraavat turvallisuuskäytännöt fedex.com-käyttäjätunnuksellesi:

• Käyttäjätunnuksessa ja salasanassa on oltava vähintään kuusi merkkiä

Kelvollinen käyttäjätunnus tai salasana: abc2def
Virheellinen käyttäjätunnus tai salasana: ab2cd

• Salasanassa on oltava vähintään yksi numero ja yksi kirjain

Kelvollinen salasana: happy2day, happy2day2, happy2, 2happy, 12345a
Virheellinen salasana: sohappy, 123456

• Käyttäjätunnuksessa ja salasanassa otetaan huomioon kirjainkoko

Käyttäjätunnuksessa ja salasanassa saa olla pelkkiä isoja tai pieniä kirjaimia tai molempia, mutta se on aina kirjoitettava samalla tavoin.

Jos käyttäjätunnuksesi on esimerkiksi Happy2Day, sinun on aina kirjoitettava se muodossa Happy2Day, isolla H:lla ja D:llä. Seuraavat kirjoitustavat ovat virheellisiä: happy2day, HAPPY2DAY, Happy2day.

• Salasanassa ei saa olla enempää kuin kolme samaa merkkiä peräkkäin

Kelvollinen salasana: abc222a, aaa222a
Virheellinen salasana: abc2222a, aaaa222a

• Salasanassa ei saa olla yrityksen koko nimeä tai sähköpostiosoitetta

Esimerkki rekisteröitymistiedoista
Etunimi: Maija
Sukunimi: Meikäläinen
Yrityksen nimi: FedEx
Asiakasnumero: 123456789
Sähköpostiosoite: jdoe@fedex.com

Seuraavat esimerkit on laadittu näiden esimerkkitietojen pohjalta:

Kelvollinen salasana: MM1234Fed, maim789Ex, M12345m, fed88ex
Virheellinen salasana: afedex1maija, mmeikalainen@fedex.com2day

Salainen kysymys ja vastaus
• Sinun täytyy rekisteröityessäsi asettaa salainen kysymys ja sen vastaus. Kysymystä ja vastausta käytetään henkilöllisyytesi vahvistamiseen.

Evästeet ja selainvaatimukset

Evästeet
FedEx käyttää evästeitä fedex.com-tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Fedex.com-käyttäjätunnuksen rekisteröinti edellyttää, että selain on asetettu hyväksymään evästeet.

Selainvaatimukset
Fedex.com-sivustoon voi kirjautua Netscape Navigator 6.0- tai Microsoft Internet Explorer 6.0 -selaimella ja niiden uudemmilla versioilla.

Sulje ikkuna