Print   Tulosta    Sulje ikkuna
FedEx® Oma profiili – Asiakasnumeron hallinta
Tilin hallinta
Tällä sivulla voit hallita FedEx-asiakasnumeroosi liittyviä tietoja.
 
 

HUOMAUTUS: FedEx suosittelee, ettet turvallisuussyistä jaa asiakasnumerotietojasi kenenkään kanssa.Asiakasnumerot
Asiakasnumeron hallintaominaisuudella voit tehdä seuraavat toiminnot:
 
 

Haku
Jos sinulla on useita asiakasnumeroja, voit hakea tiettyä numeroa jollakin seuraavista tavoista:
 
  1. Etsi asiakasnumero hakemalla joko asiakasnumeron lempinimeä tai asiakasnumeroa.
  2. Lajittele asiakasnumerosi napsauttamalla asiakasnumeroiden yhteenvetotaulukon yläpuolella olevan Näytä-rivin alleviivattua kirjainta tai numeroa.
 
HUOMAUTUS:voit muokata asiakasnumeroiden yhteenvetotaulukon lajittelujärjestystä ja yhdellä sivulla näkyvien asiakasnumeroiden määrää.

Lisää uusi asiakasnumero
Tällä ominaisuudella voit lisätä olemassa olevan tai uuden asiakasnumeron fedex.com-tunnukseesi. Napsauta asiakasnumeroiden yhteenvetotaulukon alapuolella olevaa Lisää uusi asiakasnumero -linkkiä ja noudata yksinkertaisia ohjeita.

Näytä asiakasnumero
Jos haluat nähdä enemmän tietoja asiakasnumerostasi, napsauta asiakasnumeron vieressä olevaa Näytä-kuvaketta. Asiakasnumeron tarkat tiedot tulevat näkyviin asiakasnumeroiden yhteenvetotaulukon alapuolelle.
HUOMAUTUS: jos tietojasi hallitsee pääkäyttäjä, näet vain asiakasnumeron lempinimen asiakasnumeroiden yhteenvetotaulukossa etkä mitään asiakasnumeron tietoja.

Muokkaa asiakasnumeroa
Jos haluat muokata asiakasnumeron tietoja, napsauta ensin asiakasnumeron perässä olevaa Näytä-kuvaketta. Asiakasnumeron tarkat tiedot tulevat näkyviin asiakasnumeroiden yhteenvetotaulukon alapuolelle. Seuraavaksi voit muokata seuraavia asiakasnumeroosi liittyviä tietoja napsauttamalla Muokkaa-linkkejä.
 
 

HUOMAUTUS: jos tietojasi hallitsee pääkäyttäjä, näet vain asiakasnumeron lempinimen asiakasnumeroiden yhteenvetotaulukossa etkä voi muokata mitään asiakasnumeron tietoja.

Poista asiakasnumero
Jos haluat poistaa asiakasnumeron fedex.com-profiilistasi, napsauta asiakasnumeron perässä olevaa Poista-kuvaketta. Näyttöön avautuu ponnahdusikkunassa, jossa kysytään, haluatko varmasti poistaa asiakasnumeron.
HUOMAUTUS: Kun poistat asiakasnumeron fedex.com-profiilistasi, et poista asiakasnumeroa kokonaan. Jos haluat poistaa asiakasnumeron kokonaan, sinun on otettava yhteyttä asiakastukeen numerossa 010 800 515. 
Lempinimi- ja turvallisuusasetukset
 
Jotta asiakasnumerosi olisi paremmassa turvassa, FedEx tarjoaa seuraavat asiakasnumeron ominaisuudet fedex.com-palvelussa.
  • Asiakasnumeroasi ei näy kokonaan lähetysratkaisuissamme vaan sen tilalla näkyy asiakasnumeron lempinimi. Voit vaihtaa lempinimen joksikin helposti muistettavaksi.
  • Jotta muut henkilöt eivät voisi kirjautua sinun fedex.com-asiakasnumerollesi, voit valita asetuksen, joka estää käyttäjiä kirjautumasta asiakasnumerollesi.
 

HUOMAUTUS: jos asiakasnumerosi on rekisteröity lähetysten hallintaan osoitteessa fedex.com, asiakasnumerosi on jo määritetty niin, että muut käyttäjät eivät voi kirjautua käyttämään sitä. 
FedEx-verkkoratkaisut
 
Kun rekisteröidyit fedex.com-palveluun, asiakasnumeroasi ei välttämättä ole määritetty käyttämään kaikkia verkkoratkaisujamme. Jos haluat ottaa tietyn ratkaisun käyttöön asiakasnumerollesi, valitse kyseinen ratkaisu ja napsauta sitten kohtaa Tallenna.
HUOMAUTUS: jotkin FedEx-verkkoratkaisut eivät välttämättä ole käytettävissä kaikissa maissa. 
Rahdin LTL-käyttäjänimen asetukset
 
Jos asiakasnumerollesi on otettu käyttöön FedEx Freight LTL, olet saattanut määrittää asiakasnumerollesi joitakin käyttäjänimiä. Voit valita, mitkä käyttäjänimet haluat nähdä lähetysnäytössä, kun luot tiettyyn asiakasnumeroon yhdistetyn konossementin. 
Lähetysosoite
 
Voit vaihtaa FedEx-asiakasnumerosi yhteyshenkilön nimeä, postiosoitetta ja puhelinnumeroa. Nämä ovat oletusarvoisesti ne osoitetiedot, joita FedEx-lähetti käyttää, jos olet pyytänyt lähetyksen noutamista.   
Luottokortin tiedot / laskutusosoite
 
Jos haluat päivittää asiakasnumeroosi liittyvät luottokorttitiedot, sinun on syötettävä uuden luottokortin kaikki tiedot, mukaan lukien laskutusosoite. Varmista, että sinulla on luottokortti ulottuvillasi, koska sinun on syötettävä luottokortin turvakoodi. Luottokortin turvakoodi on kolminumeroinen luku, joka sijaitsee useimpien luottokorttien takana. American Express -korteissa turvakoodi on nelinumeroinen luku kortin etupuolella.
HUOMAUTUS: Syötetyt tiedot on suojattu, ja niissä käytetään 128-bittistä salausta.
Jos asiakasnumeroasi ei ole liitetty luottokorttiin, voit päivittää laskutusosoitetiedot, johon lähetystesi laskut lähetetään.
 

Sulje ikkuna