Print   Skriv ut    Lukk vindu
FedEx® Min profil - Kontoadministrasjon
Kontobehandling
På denne siden kan du administrere informasjon knyttet til ditt/dine FedEx-kontonummer(numre).
 
 

MERK: Av sikkerhetshensyn anbefaler FedEx at du ikke deler din kontoinformasjon med andre.Konti
Med funksjonen Kontoadministrasjon kan du utføre følgende funksjoner:
 
 

Søk
Hvis du har mer enn ett kontonummer, kan du søke etter et spesifikt kontonummer med ett av følgende alternativer:
 
  1. Finn kontonummeret ved å søke enten etter konto-kallenavnet eller kontonummeret.
  2. Sorter kontonumrene ved å klikke på den understrekede alfabetbokstaven eller tallet i raden «Vis» over kontosammendragstabellen.
 
MERK: Du kan styre hvordan kontosammendragstabellen viser sorteringsrekkefølgen og hvor mange kontonumre som vises på siden.

Legg til ny konto
Med denne funksjonen kan du legge til enten et eksisterende eller nytt kontonummeret til din fedex.com-identitet. Klikk bare på koblingen «Legg til konto» under kontosammendragstabellen og følg de enkle trinnene.

Vis konto
For å se mer informasjon om et kontonummer, klikk på ikonet «Vis» ved siden av kontonummeret. Detaljert informasjon om kontonummeret vises under kontosammendragstabellen.
MERK: Hvis du administreres av en administrator, vil du bare kunne se kallenavnet for kontoen i kontosammendragstabellen. Du vil ikke kunne se noen kontoinformasjon.

Rediger konto
Hvis du vil redigere kontonummerinformasjonen, må du først klikke på ikonet «Vis» ved siden av kontonummeret. Detaljert informasjon om kontonummeret vises under kontosammendragstabellen. Deretter vil du kunne klikke på koblingene «Rediger» for å endre følgende informasjon knyttet til kontonummeret ditt:
 
 

MERK: Hvis du administreres av en administrator, vil du bare kunne se kallenavnet for kontoen i kontosammendragstabellen. Du vil ikke kunne redigere noen kontoinformasjon.

Fjern konto
Klikk på ikonet «Fjern» ved siden av kontonummeret for å fjerne en konto fra fedex.com-profilen din. Et popup-vindu vises der du blir spurt om du er sikker på at du vil fjerne kontoen.
MERK: Du sletter ikke kontonummeret når du fjerner kontonummeret fra din fedex.com-profil. Hvis du vil slette kontonummeret, må du kontakte kundesupport på 1.800.GoFedEx (1.800.463.3339) for hjelp. 
Alternativer for kallenavn og sikkerhet
 
For bedre sikkerhet for kontonummeret ditt, gir FedEx følgende kontonummerfunksjoner på fedex.com:
  • Kontonummeret ditt vises ikke i sin helhet på våre fraktdokumenter, derimot et kallenavn for kontoen.. Du kan endre kallenavnet til noe som er enkelt å huske.
  • For å unngå at andre individer registrerer seg på din konto på fedex.com, kan du velge alternativet å forhindre at andre brukere registrerer seg på ditt kontonummer.
 

MERK: Hvis kontonummeret ditt er registrert for transportadministrasjon på fedex.com, er kontonummeret ditt allerede stilt inn slik at andre ikke kan registrere seg via det. 
FedEx Online Solutions
 
Når du har registrert deg på fedex.com, vil kontonummeret ditt kanskje ikke har vært aktivert for alle våre nettbaserte løsninger. For å aktivere kontonummeret ditt for en bestemt løsning, velger du den du vil aktivere og klikker på «Lagre».
MERK: Enkelte nettbaserte FedEx-løsninger vil kanskje ikke være tilgjengelige i alle land. 
Alternativer for alias for frakt-LTL
 
Hvis kontonummeret ditt er aktivert for FedEx Frakt-LTL, kan du ha satt opp noen konto-aliaser sammen med kontonummeret ditt. Du kan administrere hvilke aliaser du vil se på frakt-skjermbildet når du oppretter et fraktbrev knyttet til et bestemt kontonummer. 
Leveringsadresse
 
Du kan endre kontaktnavn, postadresse og telefonnummer for ditt fraktkontonummer hos FedEx. Som standard er dette kontakt- og adresseinformasjonen som en FedEx-kurér vil bruke hvis du har bedt om henting av en forsendelse..   
Kredittkortinformasjon/Faktureringsadresse
 
For å oppdatere kredittkortinformasjonen som er knyttet til kontonummeret ditt, må du oppgi all informasjonen, inkludert faktureringsadressen din, for det nye kredittkortet. Sørg for å ha kortet ditt foran deg, da du må oppgi sikkerhetskoden på kredittkortet. Kredittkortets sikkerhetskode er en tresifret kode på baksiden av de fleste kredittkort. På American Express-kort er sikkerhetskoden en firesifret kode på forsiden av kortet.
MERK: Informasjonen som er oppgitt er sikker og benytter 128-biters sikker kryptering.
Hvis ikke kontonummeret er knyttet til et kredittkort, kan du oppdatere faktureringsadressen.
 

Lukk vindu