Bedrijfsinformatie

FedEx Express heeft 'express'-verzending uitgevonden en is op dat vlak wereldwijd marktleider met snelle, betrouwbare en tijdige levering naar meer dan 220 landen en gebieden waardoor markten die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor meer dan 90% van het wereldwijde BNP binnen een tot drie werkdagen met elkaar worden verbonden. Dankzij de ongeëvenaarde ervaring op het gebied van luchtroutes en vervoersinfrastrutuur (in combinatie met toonaangevende IT-systemen) is FedEx Express het grootste expressvervoerbedrijf ter wereld en verzorgt het elke werkdag meer dan 3,6 miljoen snelle en betrouwbare verzendingen.

 

In deze sectie

Overzicht en feiten

FedEx Express heeft 'express'-verzending uitgevonden en blijft op dat vlak wereldwijd marktleider met snelle, betrouwbare en tijdige levering naar meer dan 220 landen en gebieden.

Meer informatie

Overzicht en feiten

Geschiedenis

FedEx is al sinds 1973 leider in de vervoers- en informatiesector.

Meer informatie

Geschiedenis

40ste verjaardag

Ons 40-jarig jubileum is een goede reden om enigszins nostalgisch terug te blikken op het verleden. Wat begon als een ondernemersdroom is uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde bedrijven ter wereld.

Lees verder

40ste verjaardag

 

FedEx bedrijfsbrochure

Download de bedrijfsbrochure van FedEx om meer te weten te komen over waar FedEx zich momenteel mee bezighoudt.

  

Handige links

Laatste nieuws