Wat zijn de voordelen voor een FedEx Compatible-leverancier?

Als FedEx Compatible-leverancier profiteert u van de wereldwijde reikwijdte van het FedEx-netwerk. Uw oplossing wordt door ons wereldwijde verkoopteam en op de FedEx-website gepromoot. Ook kunt u zich onderscheiden met een FedEx-certificering. Daarnaast krijgt u ondersteuning van een gespecialiseerd team en toegang tot exclusieve marketing- en programmavoordelen voor onze Compatible-partners.

The Compatible Program Overview

We werken samen met de beste softwareproviders uit verschillende branches
Het FedEx Compatible-programma is gericht op het ontwikkelen van win-winrelaties met externe softwareproviders, waarbij zij hun systemen kunnen uitbreiden met de verzendfunctionaliteit van FedEx. Vandaag de dag vragen klanten van groot tot klein om integratie. Met het FedEx Compatible-programma krijgen klanten eenvoudig toegang tot FedEx via één externe verzendoplossing die voor FedEx-certificering is getest.

Voordelen voor leveranciers:
Met FedEx Compatible hebben onze leveranciers meer mogelijkheden om hun bedrijfsactiviteiten uit te breiden met de verkoop en distributie van FedEx-software. FedEx biedt gecertificeerde softwareproviders concurrentievoordeel door hen toonaangevende technische ondersteuning, toegang tot FedEx-verkoopkanalen en marketingprogramma's te bieden.

Sneller activeren
Distribueer uw software via een eenvoudige, gestandaardiseerde methode. Gecertificeerde leveranciers van oplossingen kunnen nieuwe klanten eenvoudig en snel activeren.

Vermelding op de website
Profiteer van de kracht van FedEx-vermelding en kom op de Compatible-website op fedex.com te staan, zodat klanten u snel kunnen vinden. Leveranciers die aan alle programmavereisten voldoen, kunnen bovendien wereldwijd worden genoemd door onze FedEx-verkoopteams.

Ondersteuning voor leveranciers
Vertrouw op FedEx en ons ondersteuningsteam, dat u bij elke stap hulp kan bieden.

Het vertrouwen van de klant
Klanten zoeken naar oplossingen met de melding 'FedEx Certified'. Gebruik het FedEx-merk om de aandacht op uw gecertificeerde oplossing te richten.

x
  • The Compatible Program Overview

The Compatible Program Overview

Learn

  • FedEx Compatible Program FAQ

Veelgestelde vragen over het FedEx Compatible-programma

Zoek antwoorden op uw vragen omtrent het FedEx Compatible-programma, zoals de voordelen en vragen over aanmelden.

FAQ

  • Become a FedEx Compatible Provider

Word een FedEx Compatible-leverancier

Voltooi vandaag nog uw aanmelding om als leverancier van alle voordelen van het FedEx Compatible-programma te profiteren.

Nu aanmelden

Help uw klanten succesvol te zijn!

Als FedEx Compatible-leverancier biedt u de beste manier om de verzendefficiëntie van uw klanten te verbeteren zonder dat ze hun bedrijfsprocessen helemaal moeten omgooien. Klanten hoeven niet langer meerdere systemen te gebruiken, informatie telkens opnieuw in te voeren of werknemers voor elk nieuwe programma opnieuw te trainen. Hiermee besparen ze geld en worden hun processen minder ingewikkeld.

Apply Now