• Supply Chain

Verzenddiensten > Logistieke tools, oplossingen en diensten / Supply chain

 

Zorg voor uw bedrijf. Laat uw supply chain aan ons over.

Laat de complexiteit van de supply chain het succes van uw bedrijf niet in de weg staan. Gebruik de middelen en mogelijkheden van FedEx om uw processen te optimaliseren en het beheer van uw supply chain met vertrouwen te outsourcen. FedEx SupplyChain®-oplossingen zijn ideaal voor bedrijven die waardevolle producten verzenden omdat deze oplossingen allemaal sterk zijn geïntegreerd via geavanceerde IT-systemen. Hierdoor kunt u efficiënter en met meer inzicht en controle werken.

Met deze bewezen oplossingen wordt de klus geklaard.

Een wereldwijde supply chain moet flexibel zijn. De supply chain moet kunnen worden aangepast aan de organisatie, de klanten en de bedrijfsomgeving. Eén standaardoplossing volstaat zelden. Daarom hebben we vier modulaire oplossingen ontwikkeld. Selecteer de functies die u nodig heeft, op het moment dat u ze nodig heeft.

Outsource uw logistiek zodat u zich op uw eigen sterke punten kunt richten.

Bied uw bedrijf een optimale inkooplocatie, leveringsroute en verzendmodus met FedEx Critical Inventory Logistics®. Vertrouw op deze dienst om uw tijdgevoelige, waardevolle voorraad volledig te ondersteunen.

Meer ►

Verleng uw openingstijden met onze bewezen fulfillment-toepassingen.

Profiteer van een logistieke oplossing die snel kan worden geïmplementeerd en kan meegroeien met uw bedrijf. FedEx Fulfillment® maakt optimaal gebruik van onze centrale, wereldwijde distributiecentra, met schaalbare magazijnen en mogelijkheden voor orderbeheer, om als een naadloze uitbreiding van uw bedrijf te fungeren.

Meer ►

Versnel uw supply chain door zendingen te combineren.

Met FedEx BreakBulk®, een direct en gestroomlijnd proces dat is ontworpen om tijd en geld te besparen, verhoogt u de snelheid van uw supply chain door zendingen te combineren. Elke zending wordt als één eenheid ingeklaard voordat de verschillende onderdelen van de inhoud afzonderlijk worden vrijgegeven voor aflevering op meerdere adressen in verschillende landen/gebieden van bestemming.

Meer ►

Voeg waarde toe met aanvullende services.

Verhoog de waarde van uw supply chain met diensten op het gebied van (her)etikettering, inspectie en kwaliteitscontrole, het configureren van pakketten, (her)verpakking en het beheer van retourzendingen.

Meer ►

Optimaliseer. Optimaliseer. Optimaliseer.

Door uw supply chain te outsourcen, maakt u van een groep hoge variabele kosten een verzameling voorspelbare vaste onkosten. Een dergelijke verbetering heeft direct invloed op de efficiëntie van een bedrijf en leidt tot lagere kosten en een hogere klanttevredenheid zodat u alle aspecten van uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.


 

Uw supply chain outsourcen is gewoon slim zakendoen.

Wanneer u uw aandacht van de logistiek naar de kernactiviteiten van uw bedrijf kunt verleggen, heeft u plotseling weer oog voor alle mogelijkheden van uw bedrijf. U heeft voldoende tijd, capaciteit en kapitaal om u op nieuwe markten en mogelijkheden te richten.


 

Ervaring telt.

Dynamische supply chains waarvan veel afhangt, zijn kwetsbaarder dan ze lijken. Het is belangrijk dat deze worden beheerd door personen die goed op de hoogte zijn van de nuances van de betreffende sectoren. Met meer dan 40 jaar aan logistieke ervaring beschikt FedEx over de teams, netwerken en ervaring om in vrijwel elke sector van dienst te kunnen zijn.

 

Neem de eerste stap op weg naar een efficiënte supply chain.

Een toegewijd team van professionals op het gebied van supply chains staat voor u klaar. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

FedEx SupplyChain – Europees hoofdkantoor – De Run 4255 – 5503 LM Veldhoven – Nederland – Telefoon: +31 (0)40 292 29 22

Laat uw bedrijf groeien. Lees meer over klantervaringen, tips & tools

Lees meer

  • Grow your business with FedEx. Learn more with shipping stories, tips and tools.