Käyttöehdot

Tietosuojalausunto

Tietosuojalausunto

FEDEXIN TIETOSUOJATIEDOTE

Luottamuksesi on meille arvokas. Tästä syystä suojaamme tietosi ja käytämme niitä vastuullisesti samalla, kun tarjoamme erinomaisia palveluita, joita olet tottunut saamaan FedExiltä ja sen toimintayksiköiltä, tytäryhtiöiltä ja jaostoilta, mukaan lukien kaikissa TNT-yhtiöissä (jäljempänä ”FedEx”). FedEx on sitoutunut suojaamaan yksityisyytesi ja turvaamaan henkilötietosi, joista voidaan suoraan tai epäsuoraan tunnistaa luonnollinen henkilö (jäljempänä ”Henkilötiedot”). FedEx on luonut tämän tietosuojaselosteen (jäljempänä ”Tietosuojaseloste”) selittääkseen, miten FedEx kerää ja käyttää henkilötietoja. 

Viimeksi päivitetty: 05 - 2021.

Tässä tietosuojaselosteessa “FedEx”, “me” tai “meidän” viittaa FedEx-yhtiöön, joka päättää henkilötietojesi käyttötarkoitukset ja käyttötavat tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Koska kaikki TNT-yhtiöt ovat nyt osa FedExiä, kaikki minkä tahansa TNT:n verkko-osoitteen kautta, kuten www.tnt.com, kerätyt henkilötiedot ovat tämän tietosuojaselosteen alaisia.

Kun käytät palveluitamme Euroopassa, henkilötietojasi hallinnoi FedEx Express International B.V., jonka pääkonttori on Hoofddorpissa, Alankomaissa. Kun käytät palveluitamme ympäri maailmaa, henkilötietojasi hallinnoi FedEx Corporation, jonka pääkonttori on Memphisissä, Tennesseessä, Yhdysvalloissa.

Yhteystiedot

FedEx Express International B.V.
Attn: Legal Department
Taurusavenue 111
2132 LS Hoofddorp
The Netherlands
Tiedustelulomake

FedEx Corporation
Attn: Legal Department - Compliance
1000 Ridgeway Loop Road, Ste 600
Memphis, TN 38120
United States of America
Tiedustelulomake

Yhteenveto

Tämä Tietosuojatiedote vastaa seuraaviin kysymyksiin:



1. Koskeeko tämä Tietosuojatiedote sinua?

Tämä Tietosuojatiedote koskee sinua, mikäli olet FedExin asiakas, FedExin toimittaman paketin vastaanottaja, FedExin toimittaja tai jos olet yhteydessä FedExiin, esimerkiksi hakeaksesi työpaikkaa FedExiltä vierailemalla osoitteessa www.fedex.com, ja www.tnt.com sisältäen kaikki (ala)sivut ja mobiilisovellukset (jäljempänä “verkkosivustot”), käyttämällä sosiaalista mediaa tai jos vastaanotat sähköpostiviestejä FedExiltä.


2. Mitä henkilötietoja FedEx kerää?

Osana liiketoimintaansa ja palveluidensa tarjontaa FedExin täytyy käsitellä henkilökohtaisia tietoja. Ilman henkilötietojasi emme pysty tarjoamaan sinulle pyytämiäsi palveluita. Sääntönä on, että kun käytät palveluitamme ja vierailet verkkosivuillamme, annat FedExille suoraan tai epäsuoraan seuraavia tietoja:

  • Yhteystiedot.Sisältää nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
  • Taloudelliset tiedot.Sisältää pankkitilin numeron, maksun tilan ja laskut
  • Tunnistetiedot.Sisältää ajokortin tiedot. Jos sinulla ei ole ajokorttia, käytetään toista tunnistustapaa, jolla varmistetaan, että voimme tunnistaa sinut, mutta joka loukkaa mahdollisimman vähän yksityisyyttä
  • Tilitiedot.Sisältää kirjautumistiedot, kuten sähköpostiosoite ja salasana, sekä muita tilin kautta annettuja tietoja
  • Lähetyksiin ja palveluihin liittyvät tiedot.Sisältää seurantanumeron, lähetyksen reittitiedot, sijaintitiedot, lähetyksen tilan, toimituspaikan, pakkaustyypin, osien kappalemäärän, painon, pakkauksen kuvan ja tullitiedot
  • Käyttäjä- ja asetustiedot.Sisältää – mikäli sovellettavissa – lähetysmäärät, valitukset, ostohistoria ja siihen liittyvät kaupalliset toimet, viestintätiedot, kyselytiedot ja ostosasetukset.
  • Automaattisesti luodut tiedot.Sisältää IP-osoitteen, laiteyksilön, käyttäjätunnuksen, järjestelmän ja selaimen tyypin, päivämäärän ja aikaleimat, verkkosivun, josta käyttäjä on tullut verkkosivustoille, sisällön ja sivut, jotka olet avannut verkkosivustoillamme tai mobiilisovelluksissamme, päivämäärät, ajankohdat ja sijainnit, jossa näitä toimia on tehty, verkkosivustot, joilla vierailet (jos muodostat yhteyden liikkeessämme olevan langattoman verkon kautta), sivuston käyttötiedot ja laitteen sijainnin (jos laitat toiminnon päälle mobiilisovelluksessa).

3. Käyttääkö FedEx evästeitä?

Kyllä, FedEx käyttää evästeitä ja samankaltaisia teknologioita verkkosivustoillaan. Evästeiden avulla FedEx saa automaattisesti yllä listattuja henkilötietoja, kun vierailet verkkosivustoillamme. Lisätietoja evästeistä ja samankaltaisista teknologioista löytyy evästeselosteestamme.


4. Miksi FedEx käsittelee henkilökohtaisia tietoja?

Henkilötietoja kerätään, käytetään, säilytetään tai muuten tarvittaessa käsitellään tarpeen mukaan FedExin vastuullisen ja tehokkaan liiketoiminnan johtamisen viitekehyksen mukaisesti. FedEx käsittelee henkilötietoja sovellettavien oikeusperusteen/perusteiden mukaisesti. Oikeusperuste on usein olennaisesti yhteydessä liiketoiminnan tarkoitukseen. Tämä tarkoittaa, että sopimuksen täytäntöönpano voi olla FedExille sekä oikeusperuste että liiketoimintatarkoitus. Siksi ensiksi selvitämme oikeusperusteen/perusteet, joiden mukaan FedEx käsittelee henkilötietojasi, ja myöhemmin liiketoiminnan tarkoituksen/tarkoitukset, joihin käytämme henkilötietojasi:

Oikeusperusteet
FedEx käsittelee henkilötietoja yleensä seuraavien oikeusperusteiden perusteella:

  • Käsittely on välttämätöntä sinun ja FedExin välisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi.
  • Käsittely on välttämätöntä laillisten velvollisuuksiemme noudattamiseksi.
  • Käsittely on välttämätöntä sinun tai muiden henkilöiden olennaisten intressien suojaamiseksi.
  • Käsittely on välttämätöntä FedExin oikeutettujen intressien takia, paitsi jos sinun intressisi tai perusoikeudet ja -vapaudet ohittavat sellaiset intressit tai
  • Kun on asianmukaista ja tarpeellista, pyydämme sinun hyväksyntääsi.

Liiketoimintatarkoitukset
FedEx kerää, käyttää ja muuten käsittelee henkilötietoja, jos käsittely on jonkin seuraavien laillisten liiketoimintatarkoituksien määritelmien sisällä: 

  1. Tuotekehitys, tutkimus ja parannusten tekeminen FedExin tuotteisiin ja/tai palveluihin. FedEx hyödyntää henkilökohtaisia tietoja tarpeen mukaan FedExin tuotteiden ja/tai palveluiden kehittämiseen ja parantamiseen sekä tutkimukseen ja kehitystoimintaan.
  2. Sopimusten noudattaminen. Tähän sisältyy FedExin toimituspalvelut, seurantapalvelut sekä yksityishenkilöiden ja muiden osapuolten välinen viestintä palveluita koskien, (lisä)tietopyyntöihin vastaaminen, kiistojen ratkaisu ja sopimusten valmistelu. (esim. toimituksen seurantanumeron yhdistäminen käyttäjätiliisi, jotta voit seurata lähetystäsi).
  3. Suhteiden hallinta ja liiketoimintamarkkinointi. Yleensä FedEx käsittelee henkilötietoja tarpeen mukaan FedExin tuotteiden ja/tai palveluiden, tilin hallinnan, asiakaspalveluiden ja (kohdistettujen) markkinointitoimien suoritustason kehittämiseksi ja parantamiseksi saadakseen asiakassuhteen ja/tai ylläpitääkseen ja laajentaakseen suhdetta asiakkaan, liikekumppanin tai toimittajan kanssa sekä suorittaakseen henkilötietoihin liittyviä analyysejä tilastollisiin ja tieteellisiin tarkoituksiin (esim. mainosten, viestinnän ja sisältömme toimittaminen sivustoillamme ja kolmansien osapuolten sivustoilla, jotka on kohdennettu mielenkiinnon kohteidesi mukaan).
  4. Liiketoimintaprosessien suorittaminen, sisäinen hallinta ja raportointi. Tähän sisältyviä toimintoja ovat yrityksen omaisuuden hallinta, sisäisten tarkastusten ja tutkimusten toteuttaminen, rahoitus ja kirjanpito, liiketoiminnan valvontatoimien toteuttaminen, keskeisten prosessointilaitteiden varausten hallinta tehokkuuden parantamiseksi, fuusioiden, ostojen ja luovutusten hallinta sekä henkilötietojen käsittely raportointia ja analysointia varten (esim. toimitustilien tutkiminen huijausten tunnistamiseksi).
  5. Turvallisuus ja suojaus. Henkilötietoja on mukana esimerkiksi seuraavien toimien käsittelyssä: turvallisuuteen ja terveyteen liittyvät toimet, FedExin ja asiakkaan, toimittajan tai liikekumppanin omaisuuden suojaus ja asiakkaan, toimittajan tai liikekumppanin tilan ja käyttöoikeuksien todennus (esim. turvallisten ja turvattujen palveluiden tarjoaminen online-(verkossa tapahtuvat) ja offline- (ilman verkkoa tapahtuvat) siirtoja varten).
  6. Yksilöiden olennaisten etujen suojeleminen. Tähän sisältyy tietojen käsittely, kun se on tarpeen sinun tai muun henkilön olennaisten etujen suojelemiseksi (esim. kiireelliset lääketieteelliset syyt).
  7. Oikeudellisten velvoitteiden noudattaminen.Tällä tarkoitetaan henkilötietojen käsittelyä tarpeen mukaan lainsäädännön, säädösten ja muiden FedExiä koskevien alakohtaisten ohjeiden noudattamiseksi (esim. asiakkaiden, toimittajien ja liikekumppanien nimien vertaamisen kiellettyjen osapuolten luetteloihin eturistiriitojen välttämiseksi, kaupankäynnin vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi, rahanpesun ja lahjonnan torjumiseksi sekä muiden vaatimustenmukaisuusmenettelyjen noudattamiseksi).

5. Kenellä on pääsy henkilötietoihin?

Pääsääntöisesti FedEx jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille seuraavissa tilanteissa:

  • Kumppaneilleen, toimintayksiköilleen, tytäryhtiöilleen ja jaostoilleen sekä kolmansille osapuolille, mikäli se on tarpeen edellä mainituista syistä. Tarvittaessa FedEx vaatii kolmansia osapuolia suorittamaan toimenpiteet tavalla, joka on johdonmukainen FedExin tietosuojaan liittyvien käytäntöjen ja ohjeiden kanssa. 
  • Tietojen käsittelijöille eli osapuolille, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme. Tällaisissa tapauksissa kolmannet osapuolet käyttävät henkilötietojasi vain edellä mainittuihin käyttötarkoituksiin ja vain ohjeidemme mukaisesti. FedEx käyttää vain sellaisia käsittelijöitä, jotka tarjoavat riittävät takeet toteuttaakseen soveltuvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet, joilla taataan tietojen kohteiden oikeuksien suojaaminen.
  • Työntekijöidensä kanssa siinä määrin kuin se on tarpeen heidän tehtäviensä hoitamista varten. Tällöin tietojen käyttöoikeus myönnetään vain mikäli se on tarpeen edellä mainittuja tarkoituksia varten vain siinä määrin kuin on tarpeen näitä tarkoituksia varten ja mikäli työntekijällä on salassapitovelvollisuus.
  • Jos ja kun laki, tuomioistuimen määräys tai muu juridinen prosessi niin edellyttää, esimerkiksi lainvalvontaviranomaisille tai muille valtion virastoille laillisen oikeutensa laatimiseksi tai harjoittamiseksi tai muun yritystapahtuman yhteydessä, mukaan lukien luovutus, fuusio, konsolidointi, omaisuuden myynti tai epätodennäköisessä tapauksessa konkurssi.

6. Kuinka kauan FedEx säilyttää ja käsittelee henkilötietojasi?

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeen tarkoitusta/tarkoituksia varten, joita varten käsittelemme henkilötietojasi Säilytysajan päätyttyä poistamme tai anonymisoimme henkilötietosi, ellei meidän tarvitse säilyttää tiettyjä henkilötietojasi toiseen käyttötarkoitukseen. Säilytämme henkilötietojasi pidempään vain, jos meillä on siihen oikeudellinen peruste. Varmistamme myös, että henkilötietoihisi päästään käsiksi vain tähän toiseen käyttötarkoitukseen liittyvissä asioissa. 

Tarvitsemme henkilötietojasi esimerkiksi suorittaaksemme tulliselvityksen. Tullilait määräävät, että meidän on pidettävä/säilytettävä tiettyjä henkilötietoja. Yleensä tämä ajanjakso kestää 3–7 vuotta, riippuen maasta ja sen tullilaeista. Näissä tapauksissa säilytämme vain henkilötietoja, jotka tarvitsemme laillisten velvollisuuksiemme täyttämiseen.


7. Millä toimilla FedEx suojaa henkilötiedot?

FedEx on toteuttanut tarvittavat tekniset ja organisatoriset menettelyt suojatakseen henkilökohtaiset tietosi vahinkojen ja luvattoman käytön varalta varmistamalla, että:

  • Henkilötiedot suojataan luvattomalta käytöltä
  • Henkilötietojen luottamuksellisuus varmistetaan
  • Henkilötietojen eheys ja saatavuus säilytetään
  • Henkilöstölle annetaan koulutusta tietoturvavaatimuksista ja
  • Todellisista tai epäillyistä tietosuojarikkomuksista ilmoitetaan sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

8. Missä FedEx säilyttää ja mihin FedEx siirtää henkilötietoja?

Yritystoimintamme ja asiakkaillemme tarjoamiemme palveluiden luonteen vuoksi FedEx voi joutua siirtämään henkilötietosi asuinmaasi ulkopuolisiin sijainteihin. Mikäli henkilötietoja siirretään, FedEx varmistaa, että siirto suojataan asianmukaisesti. Euroopan talousalueelta kolmansille osapuolille (jotka ovat Euroopan talousalueen ulkopuolella) tehtävät siirrot kuuluvat Euroopan komission hyväksymien tietojensiirtojen mallisopimuslausekkeiden pohjalta tehdyn sopimuksen tai muiden asianmukaisten suojakeinojen piiriin.


9. Mitä henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia sinulla on?

Henkilötietojesi käyttöä koskevasta lainsäädännöstä riippuen sinulla on oikeuksia, joita voit harjoittaa henkilötietoihisi liittyen. Huomaathan, että joissakin tapauksissa meidän ei tarvitse täysin noudattaa pyyntöäsi, sillä jotkut oikeudet saattavat olla ehdollisia tai koska meidän on verrattava sinun oikeuksiasi meidän oikeuksiimme ja velvollisuuksiimme käsitelläksemme henkilötietoja ja muiden oikeuksien ja vapauksien suojaamiseksi. Seuraavassa on selitetty oikeudet, joita sinulla on henkilötietoihisi liittyen ja jotka ovat voimassa Euroopan talousalueella.

Oikeus saada tietoja
Sinulla on oikeus saada kopio henkilötiedoista, joita pidämme sinusta, ja saada tietoa siitä, miten käytämme tietoja. Henkilötiedot toimitetaan tavallisesti digitaalisesti. Saatamme vaatia sinua todistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin annamme pyydetyt tiedot. 

Oikeus tietojen oikaisuun
Ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, että tiedot, joita pidämme sinusta, ovat tarkkoja ja täydellisiä. Jos et kuitenkaan ole sitä mieltä, sinulla on oikeus pyytää, että mitä tahansa sinua koskevia käsittelemiämme epätäydellisiä tai epätäsmällisiä henkilötietoja muutetaan.

Oikeus tietojen poistamiseen
Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi esimerkiksi silloin, kun keräämiämme henkilötietoja ei enää tarvita alkuperäiseen tarkoitukseen, kun henkilötiedot ovat vanhentuneet tai kun peruutat suostumuksesi. Tämä edellyttää kuitenkin muiden osatekijöiden huomioimista. Emme voi välttämättä noudattaa pyyntöä esimerkiksi laki- tai sääntelyvelvoitteista johtuen.

Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä
Sinulla on oikeus pyytää meitä (väliaikaisesti) lopettamaan henkilötietojesi käyttö. Näin on esimerkiksi silloin, jos olet sitä mieltä, että henkilötietosi voivat olla epätarkkoja, tai jos olet sitä mieltä, että meidän ei enää tarvitse käyttää henkilötietojasi.

Oikeus tietojen siirtämiseen
Sinulla voi olla oikeus pyytää meitä siirtämään antamasi henkilötiedot valitsemallesi kolmannelle osapuolelle. Tätä oikeutta voit harjoittaa vain, kun olet toimittanut henkilötietoja meille, ja käsittelemme näitä henkilötietoja automatisoidusti hyväksyntäsi perusteella tai täyttääksemme kanssasi tekemämme sopimuksen mukaisia velvoitteita. 

Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä
Sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä, joka perustuu oikeutettuihin etuihimme. Kun pyydät meitä lopettamaan henkilötietojesi käyttämisen markkinointitarkoituksiin, FedEx lopettaa henkilötietojesi käyttämisen välittömästi. Muiden oikeutettuihin etuihimme perustuvien käyttötarkoitusten tapauksissa lopetamme tähän perusteeseen nojanneen henkilötietojen käsittelyn, kun ilmoitat vastustavasi niiden käsittelyä perustuen tilanteeseesi liittyviin syihin, ellei meillä ole pakottavaa laillista syytä käsitellä henkilötietoja. Huomaa kuitenkin, että emme ehkä voi tarjota tiettyjä palveluja tai etuja, jos emme voi käsitellä tätä varten välttämättömiä henkilötietoja.

Automatisoituun päätöksentekoon liittyvät oikeudet
Sinulla on oikeus olla joutumatta sellaisen automaattisen päätöksenteon, kuten profiloinnin, kohteeksi, joka tuottaa sinulle oikeusvaikutuksia tai jolla on samanlainen merkittävä vaikutus. Jos olet joutunut automaattisen päätöksenteon kohteeksi etkä hyväksy tulosta, voit pyytää meitä tarkistamaan päätöksen käyttämällä alla olevia yhteystietoja. 

Oikeus peruuttaa suostumus
Saatamme pyytää lupaasi henkilötietojen käsittelyyn erityistapauksissa. Kun teemme näin, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. FedEx lopettaa käsittelyn mahdollisimman pian suostumuksesi peruuttamisen jälkeen. Tämä ei kuitenkaan vaikuta tietojen käsittelyn laillisuuteen ennen suostumuksen peruuttamista.

Käytä tätä linkkiä, jos haluat harjoittaa jotain oikeuttasi.

Voit hallinnoida FedExin tilejäsi seuraavasti. 

  • Sähköposti: Sähköpostiasetuksiasi varten vieraile Sähköpostiasetuskeskuksessamme.
  • Mobiili: Poistaaksesi mobiilipalvelun käytöstä lähetä viestin STOP numeroon 37473. Voit aina ottaa mobiilipalvelun uudelleen käyttöön lähettämällä viestin YES samaan numeroon. 
  • Evästeet ja muut teknologiat: Poistaaksesi mainonnan käytöstä vieraile NAI Consumer Opt Out -palvelussa. 

10. Miten toimia, jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen?

Kysymykset tai valitukset liittyen henkilökohtaisten tietojesi käyttöön voi lähettää FedExille käyttämällä tämän Tietosuojatiedotteen yläosassa esitettyjä yhteystietoja.

Sinulla on myös oikeus tehdä kantelu toimivaltaiselle (paikalliselle) tietosuojaviranomaiselle, jolla on toimivalta siellä, missä työskentelet, missä asut tai missä väitetty rikkomus on tapahtunut. Sääntönä on, että FedExin Euroopan talousalueen toimintojen johtava valvontaviranomainen on Alankomaiden tietosuojaviranomainen (Dutch Data Protection Authority, DPA), ellei oletettu rikkomus ole täysin paikallinen asia. Luettelo Euroopan tietosuojaviranomaisista on saatavilla täältä.


11. Tullaanko tätä tietosuojaselostetta päivittämään?

FedEx voi päivittää tätä tietosuojaselostetta aika ajoin. Jos muutoksella on merkittävä vaikutus, FedEx pyrkii aktiivisesti ilmoittamaan sinulle muutoksesta.